توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

روسیه: ۴۵۰ ملی‌گرای اوکراینی کشته شدند

روسیه: ۴۵۰ ملی‌گرای اوکراینی کشته شدند «ایگور کُناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه امروز (دوشنبه) آمار جدیدی از تلفات و خسارات ارتش اوکراین در صدوشانزدهمین روز جنگ در منطقه دونباس ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 20
کد خبر: ۱۳۹۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر کُناشنکوف طی نشست خبری در مسکو اعلام کرد: «جنگنده‌ها و بالگردهای روسیه ۴۷ مرکز تجمع پرسنل و تجهیزات نظامی اوکراین را بمباران کردند. در این حملات یک فروند سامانه پدافند موشکی بوک-ام۱، و یک سامانه راداری اس-۳۰۰ منهدم شدند».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی با بیان اینکه نیروی پدافند هوایی روسیه یک فروند جنگنده میگ-۲۹ و ۹ پهپاد نظامی اوکراینی را سرنگون کردند، توضیح داد: «فرودگاه آرتیز در استان اودسا با موشک اونیکس بمباران شد و ایستگاه هدایت پهپادهای ترکیه‌ای بیرق‌دار نیز منهدم شد».

این مقام نظامی روس در ادامه گزارش خود گفت: «۲۵ پست فرماندهی نیروهای اوکراینی و ۵۹ موضع آتش‌بار یگان‌های توپخانه‌ای در حملات شبانه مورد اصابت قرار گرفت. ۴۵۰ ملی‌گرای اوکراینی کشته شدند، ۱۳ دستگاه تانک و ۱۶ خودروی نظامی ویژه نیز از بین رفتند».

وزارت دفاع روسیه همچنین با انتشار فیلمی اعلام کرد موشک‌های کالیبر که از شناور جنگی در دریای سیاه پرتاب شدند، به نشست مهمی در پست فرماندهی نظامیان اوکراینی در منطقه «دنیپرو پتروفسک» برخورد کردند که در پی آن ۵۰ ژنرال و افسر ارتش این کشور کشته شدند.

امروز وزارت دفاع انگلیس با اشاره به تمرکز عملیات زمینی روس‌ها بر بخش مرکزی دونباس، مدعی شد که نیروی هوایی روسیه عملکرد ضعیفی در جنگ اوکراین داشته است. (جزئیات بیشتر)

این در حالی است که «ینس استولتنبرگ» دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هشدار داده تهاجم روسیه در اوکراین ممکن است سال‌ها طول بکشد، به همین دلیل متحدان کی‌یف نباید دست از حمایت نظامی این کشور بردارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار